Livet tager dig bagfra i DR3’s største fiktionssatsning – se traileren til ‘Doggystyle’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I de senere år har DR3 haft stor succes med deres nærgående dokumentarserier som ‘Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling’ og ‘De perfekte piger’. Fremover kommer kanalen dog til at satse mere på fiktionsserier, uden tvivl inspireret af ‘Skam’-succesen hos den norske søsterkanal NRK P3.

DR3’s største fiktionssatsning bliver den kommende ‘Doggystyle’, der har undertitlen ‘Når livet tager dig bagfra’, som netop har fået sin første trailer.

»Der er tre ting, man kan lave herude. Knalde, tage stoffer eller brænde noget af«, siger hovedpersonen, den 21-årige Asta, der tvinges til midlertidigt at flytte hjem til sine forældre i provinsen, da hendes liv i København ikke hænger sammen økonomisk.

Derfor møder hun både gamle venner og familie på ny, og selvom hun ikke er vild med situationen, kommer hun til at genoverveje hele sit liv, og hvad ungdommen egentlig har at byde på.

Traileren byder på en smuk billedside, og det tyder på, at serien bliver fyldt med både humor og sex, mens Katinkas ‘Usynlige sår’ på lydsiden også skaber en underliggende stemning af melankoli. Det kunne sagtens ligne en dansk pendant til førnævnte ‘Skam’.

‘Doggystyle’ er skrevet og instrueret af det nye talent Anna Emma Haudal, der er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og tidligere har skrevet enkelte afsnit af ‘Sjit Happens’.

I rollen som Asta ses Rosemarie Mosbæk, der spillede en lille rolle i serien ‘Perfekte steder’, men dette er hendes første hovedrolle.

‘Doggystyle’ består af ti afsnit, hvoraf de to første har premiere 11. november.

Læs også: ’For grim til kærlighed’ transcenderer freakshow

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af