‘Luke Cage’ og ‘Iron Fist’ får kniven efter to sæsoner – er Marvel-serier fortid på Netflix?

‘Luke Cage’ og ‘Iron Fist’ får kniven efter to sæsoner – er Marvel-serier fortid på Netflix?
Mike Colter i rollen som 'Luke Cage'.

‘Daredevil’ sæson tre har lige haft premiere på Netflix og den har sandsynligvis været det store weekend-binge for mange superhelte-fans. Men meget kunne tyde på, at det snart er slut med at se Marvel-superhelte gå selvtægtsamok på streamingtjenesten.

Tidligere på ugen blev ‘Iron Fist’ aflyst efter kun to sæsoner, og i fredags fik ‘Luke Cage’ kniven af streaminggiganten. Begge to indgik de i Marvels TV-universe på Netflix, der både består af solo-serierne, som desuden tæller ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ og spinoffserien ‘The Punisher’, og crossover-serien ‘The Defenders’, hvor alle heltene mødes.

Flere har spekuleret i, at de to aflysninger skal ses i lyset af Disneys kommende streamingtjeneste. Disney ligger inde med rettighederne til Marvel-superheltene, og der er altså god grund til at tro, at de vil rykke dem med over på deres egen platform, når den lanceres omkring slutningen af 2019.

Men ifølge Netflix’ programchef Ted Sarandos er det ikke tilfældet. I et interview med Inverse udtaler han, om end ganske vagt, at Marvel-serierne stadig tilhører Netflix:

»Det er os, der kan aflyse de serier, og indtil videre er vi super glade for, hvordan de har klaret sig«.

‘Jessica Jones’ er da også fornyet til sæson tre og sæson to af ‘The Punisher’ får efter planen premiere i det nye år, mens Netflix ikke udelukker, at Iron Fist og Luke Cage kan dukke op igen i andre serier som for eksempel en fortsættelse til ‘The Defenders’.

Alligevel virker det påfaldende med to aflysninger på bare en enkelt uge.

Læs også: Bullseye er skurk i ‘Daredevil’ sæson 3, afslører ny trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af