Manden bag ‘The Haunting of Hill House’ åbner op for sæson 2 – men uden familien Crain

Manden bag ‘The Haunting of Hill House’ åbner op for sæson 2 – men uden familien Crain

(Mild spoiler-advarsel for første sæson af ‘The Haunting of Hill House’.) 

Gyserserien ‘The Hauting of Hill House’ er med en stor fanskare og flotte anmeldelser blevet en af årets mest omtalte nye Netflix-serier.

Alle tråde bliver dog samlet i afslutningen af første sæson, og efter alt det, familen Crain gennemgår, håber man nærmest ikke, at de skal udsættes for flere forfærdeligheder. Og det skal de måske heller ikke.

I et interview med Entertainment Weekly bliver seriens skaber, Mike Flanagan, spurgt ind til en eventuel sæson to.

»Jeg vil ikke spekulere for meget over sæson to, indtil Netflix, Paramount og Amblin (seriens produktionsselskaber, red.) bestiller endnu en«, fortæller Flanagan.

»Hvad jeg dog kan sige er, at hvis det står til mig, så er Crain-familiens historie blevet fortalt. Den er slut. Der er mange andre retninger, vi kan gå i, med huset eller noget helt andet. Jeg er vild med idéen om en antologiserie også. Men jeg føler, at Crain-familien har været nok igennem, og vi, der arbejdede på serien, efterlod familien, som vi gerne vil huske dem«.

Flanagan fortæller også, at de på et tidspunkt overvejede at slutte på en cliffhanger, men at idéen hurtigt blev droppet: »Vi følte virkelig, at fortællingen fortjente at blive afrundet, og vi var glade for at kunne færdiggøre familiens historie. Mere end noget andet mener jeg også, at serien handler om hjemsøgte steder og mennesker, og der er der jo ikke ligefrem mangel på. Så der er en masse ting, vi kan gøre i sæson to, med eller uden Hill House«.

Læs anmeldelsen: ‘The Haunting of Hill House’ – Hvad er der bag den røde dør i fantastisk ny Netflix-horrorserie?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af