Netflix stopper ‘American Vandal’ efter to sæsoner

Netflix stopper ‘American Vandal’ efter to sæsoner
Griffin Gluck og Tyler Alvarez som Sam Ecklund og Peter Maldonado.

I går annoncerede Netflix, at der ikke vil komme en sæson tre af ‘American Vandal’. Det sker knap en måned efter, at sæson to af true crime-spoofen landede på streamingtjenesten til glimrende anmeldelser. Her på sitet kvitterede vi med fem stjerner til den nye sæson, som vi kaldte »tidens skarpeste generationsskildring«.

Aflysningen kommer derfor som lidt af en overraskelse, også taget i betragtning, at Netflix tidligere har fremhævet serien som tjenestens mest bingede.

Der er dog et spinkelt håb for ‘American Vandal’s fremtid. Ifølge Variety har et »individ med kendskab til situationen« udtalt, at andre platforme har vist interesse for at fortsætte den populære komedieserie, der gennem rammende pastiche har formået at forny hele komediegenren. Og da Netflix ikke selv har produceret serien, er det ikke utænkeligt, at bagmændene fra de eksterne produktionselskaberne CBS Studios, Funny or Die og 3 Arts vil arbejde videre med serien.

‘American Vandal’ følger high school eleverne Peter Maldonado (Tyler Alvarez) og Sam Ecklund (Griffin Gluck), der i første sæson sætter sig for at opklare mysteriet om, hvem der egentlig overtegnede lærernes biler med 27 pikkemænd. I sæson to får makkerparret færten af en række fæces-relaterede forbrydelser på en nærliggende skole. Det er grundpræmissen for serien, der tager tykt pis på true crime-nyklassikere som ‘Making a Murderer’ på herlig vis.

Læs også: Da 27 tegnede dillere gav komedien (genop)rejsning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af