Nicole Kidmans ægteskab med Tom Cruise beskyttede hende fra sexchikane

Nicole Kidmans ægteskab med Tom Cruise beskyttede hende fra sexchikane
Nicole Kidman og Tom Cruise til premieren på 'Mission Impossible II' i 2000 (Foto: Matt Turner/Getty Images)

I 1990’erne var Hollywoods nok største power couple Nicole Kidman og Tom Cruise. De blev gift i 1990, efter de havde mødt hinanden under optagelserne til ‘Days of Thunder’. De var sammen frem til 2001, og før deres brud spillede de også sammen i ‘Far and Away’ og ikke mindst Stanley Kubricks sidste film, ‘Eyes Wide Shut’, fra 1999.

Efter parret gik fra hinanden, er det ikke meget, de har udtalt sig offentligt om forholdet. Det gør Kidman dog i dag i et essay udgivet i The Cut.

Kidman tager pulsen på sin nuværende magtstatus som kvinde i Hollywood oven på MeToo. Hun understreger blandt andet, at selvom hun er i en meget magtfuld position i dag, er der stadig lang vej for kvinder, før de kan lave præcis de projekter, de gerne vil.

Og så kommer hun også ind på ægteskabet med Cruise: »At jeg blev gift med Tom Cruise som 22-årig, er noget, jeg altid tøver med at tale om, fordi jeg nu er gift med mit livs kærlighed (Keith Urban, red.), og det derfor næsten føles respektløst«, siger Kidman til The Cut.

»Med det sagt så blev jeg gift meget ung, men det var ikke magt for mig – det var beskyttelse. Jeg blev gift på grund af kærlighed, men at være gift med en ekstremt magtfuld mand beskyttede mig fra sexchikane. Jeg arbejdede en masse, men havde et skjold omkring mig. Da jeg kom ud af det som 32- eller 33-årig, var det, som om jeg blev nødt til at blive voksen«.

Læs også: Margot Robbie og Nicole Kidman fuldender stjernebesat trio i ny film om detroniseret mediechef

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af