’Orange is the New Black’ stopper med næste sæson – castet takker af i følelsesladet video

’Orange is the New Black’ stopper med næste sæson – castet takker af i følelsesladet video
Taylor Schilling som Piper og Danielle Brooks som Taystee.

Tiden er ved at rinde ud for Piper, Alex, Taystee og resten af fængselsholdet i ’Orange is the New Black’. Den kommende sæson af Netflix-serien bliver nemlig den syvende og sidste af slagsen, lyder det i en ny video med skuespillerne.

Videoen, der afslører, at enden på eventyret nærmer sig, inkluderer en lille perlerække af Litchfields fineste indsatte i civil, der takker både seere og kolleger, og som lover, at den kommende sæson bliver en stærk en af slagsen.

»Sæson syv – I bliver ikke skuffede. Det er en sæson, I aldrig vil glemme. Vi giver jer alt og mere, end I kunne ønske jer«, lover Uzo Aduba, der de sidste fem år har været bedre kendt som ’Crazy Eyes’ bag tremmerne.

Den kommende sidste sæson får premiere i 2019.

Læs også: Meget mere end stuepiger og narkohandlere: Bølge af serier om USA’s latinokultur gør op med klicheerne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af