‘Skammerens datter 2’ har fået sin første magiske trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er tre år siden, vi forlod skammeren og hendes datter Dina, der tog til Dunark for at afgøre fyrstesønnen Nicos skæbne i biografhittet ‘Skammerens datter’ fra 2015 (der i øvrigt kan ses på Netflix). Nu er fantasyeventyret, baseret på Lene Kaaberbøls bestsellerserie, snart tilbage på det store lærred med opfølgeren ‘Slangens gave’, der netop har fået sin første trailer, med alt hvad effektmageriet kan trække af voldklamme sømonstre og sort magi.

Filmen byder på nye navne som Dejan Cukic og Nicolas Bro samt gensyn med flere kendte ansigter fra første film, heriblandt Jakob Oftebro, Søren Malling, Allan Hyde og det unge talent Rebecca Emilie Sattrup i titelrollen som Dina, skammerdatteren, der ikke har fået færre problemer siden sidst.

Dina er sammen med Nico (Oftebro) og familien på flugt fra Nicos halvbror, Drakan (Mikkel Arndt, der har overtaget for Peter Plauborg), som er godt i gang med at indtage Højlandet. Da Nico og Dinas storebror Davin (Hyde) tages til fange, må Dina på en farefuld redningsmission sammen med sin far Sezuan (Cukic), som er et nyt og måske farligt bekendtskab for den unge skammerdatter. Sezuan har nemlig magiske slangeevner, og det viser sig snart, at Dina slægter ham mere på, end hun troede.

Filmen er hovedsageligt baseret på seriens tredje bog, ‘Slangens gave’, men indeholder også elementer fra ‘Skammertegnet’, der er anden bog i universet. Ask Hasselbalch (manden bag ‘Antboy’-trilogien) har overtaget instruktørposten efter Kenneth Kainz, og manuskriptet er forfattet af svenske Gunnar A.K. Järvstad, der har et par ok store sko at udfylde efter Anders Thomas Jensen, der skrev vellykket manus til første film.

Filmen får biografpremiere den 24. januar 2019.

Læs også: Anmeldelse af ‘Skammerens datter’ – Danske drager giver ‘Game of Thrones’ baghjul

Læs også: De 20 bedste danske skuespilpræstationer i udlandet – med Mads Mikkelsen, Kim Bodnia og Sidse Babett Knudsen i topform

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af