Svindel bliver til mareridt i nyt Netflix-gys – se traileren til ‘Malevolent’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mennesker, der kan få kontakt til de dødes verden, optræder ofte i gyserfilm, som i ‘The Conjuring’-filmene, hvor hr. og fru Warren jager diverse spøgelser på flugt. Men der optræder også tit skeptikere, der ikke er helt overbeviste om mediernes påståede evner.

I ‘Malevolent’ er skepsisen mere end berettiget, for spøgelsesjægerne i dette Netflix-gys er bedragere, der tjener penge på at snyde deres kunder til at tro, de kan få kontakt til åndeverdenen.

Vi følger søskendeparret Angela og Jackson, der indtil videre har haft succes med at foregive, at Angela er et medium, som kan kommunikere med de døde. Men da de en dag bliver kaldt ud til et nedlagt børnehjem, hvor der er begået en række gruopvækkende pigemord, begynder svindelnummeret at vakle. Angela står pludselig ansigt til ansigt med døde pige-spøgelser, der med sammensyede munde skriger om hjælp fra åndeverdenen.

I rollen som fupmagermediet Angela har vi Florence Pugh, der imponerede med sit gennembrud i dramaet ‘Lady Macbeth‘ fra 2016. På rollelisten finder vi desuden Celia Imrie (som uhyggelig børnehjemsindehaver), Ben Lloyd-Hughes, Scott Chambers og Georgina Bevan. Filmen instrueres af islandske Olaf de Fleur Johannesson og er baseret på bogen ‘Hush’ skrevet af Eva Konstantopoulos.

‘Malevolent’ får premiere på Netflix den 5. oktober.

Læs også: ’The Purge’: Seriespinoff af horrorhit er skuffende u-uhyggeligt

Læs også: Udskældt og undervurderet: De mest chokerende jump scares nogensinde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af