‘True Detective’ sæson 3 har fået officiel premieredato: Se de første billeder fra serien

‘True Detective’ sæson 3 har fået officiel premieredato: Se de første billeder fra serien
Carmen Djogo og Mahershala Ali i tredje sæson af 'True Detective'.

Den længe ventede sæson 3 til HBO’s thrillerserie ‘True Detective’ har fået annonceret en officiel premieredato, nemlig søndag den 14. januar på HBO Nordic (13. januar i USA).

Sæson 3 følger kriminalbetjenten Wayne Hays (spillet af Mahershala Ali), der efterforsker en makaber forbrydelse begået i de øde Ozarks i Arkansas. Historien udfolder sig over flere årtier og udspilles i tre forskellige tidsperioder, hvor mysteriet gradvist vokser sig større blandt trailervogne og white trash i sydstatens smukke bjergområder.

Nic Pizzolatto er skaberen bag serien, og han har desuden instrueret flere afsnit af tredje sæson, der umiddelbart minder mere om sæson 1 med skildringen af sydstatsmiddelklassen frem for rige mafiafamilier, som var kernen i sæson 2. Oprindeligt var det Jeremy Saulnier (‘Green Room’, ‘Hold the Dark’), der stod til at instruere hele den ene halvdel af tredje sæson, men på grund af kreative uenigheder og samarbejdsvanskeligheder med Pizzolatto blev posten overtaget af den erfarne Daniel Sackheim (som har instrueret flere episoder af ‘The Leftovers’, ‘Ozark’, ‘The Americans’ og ‘Jack Ryan’) efter to afsnit.

Foruden Ali er blandt andre Carmen Ejogo og Stephen Dorff at finde på rollelisten. Serien har tidligere været ude med en teaser, og der går formodentlig ikke længe, før vi får en fuld trailer at se.

Se de første billeder fra optagelserne herunder.

Mahershala Ali som Wayne Hays i ‘True Detective’ sæson 3.
Carmen Ejogo og Mahershala Ali.
Mahershala Ali og Stephen Dorff.
Mahershala Ali.
Mahershala Ali og Carmen Ejogo.

Læs også: Det skal du streame i oktober: True crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af