Cary Fukunaga og David Lowery går sammen om kultremake – med klare ‘Stranger Things’-associationer

Cary Fukunaga og David Lowery går sammen om kultremake – med klare ‘Stranger Things’-associationer
Ethan Hawke, River Phoenix og Jason Presson i 'Explorers' (1985).

To prominente instruktører slår hovederne sammen om en ny serie, der skal bygge på Joe Dantes scifi-film ‘Explorers’ fra 1985. Der er tale om Cary Fukunaga (første sæson af ‘True Detective’, ‘Maniac’, ‘Beasts of No Nation’ og den kommende Bond-film) og David Lowery (‘A Ghost Story’ og den kommende ‘The Old Man & the Gun’), som planlægger at samarbejde om pilotens manuskript. Hvem, der kommer til at instruere, er ikke besluttet, men det bliver sandsynligvis én af de to. Det skriver Deadline.com.

Dantes ‘Explorers’ følger tre drenge (blandt andre purunge Ethan Hawke og River Phoenix), der arbejder på at bygge et rumskib, så de kan komme til at udforske det ydre rum. Hawkes karakter er nemlig besat af alienfilm fra 50’erne, og om natten drømmer han gentagende gange om en arkitekttegning over et rumskib, som han med hjælp fra sine venner beslutter sig for at føre ud i livet.

Coming of age-scifi-filmen blev dengang et økonomisk flop, men har senere opnået kultstatus, efter den blev udgivet på vhs. Vi kender endnu ikke det præcise plot til Fukunaga og Lowerys serie-remake, men 80’er-filmen vækker klare associationer til Netflix-hittet ‘Stranger Things’, der i øvrigt har en tredje sæson på vej. Det bliver dog ikke Netflix, men tv-kanalen Paramount TV, der skal distribuere serien (det var Paramount Pictures, der i ’85 udgav Dantes ‘Explorers’).

Læs også: ’Maniac’-instruktør Cary Fukunaga: »Jeg hader mobiltelefoner på film«

Læs også: Første fulde trailer til ‘True Detective’ sæson tre lover spænding af højeste kaliber

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af