De mest populære serier på streaming lige nu? Ny måling giver et sjældent indblik

De mest populære serier på streaming lige nu? Ny måling giver et sjældent indblik
'Stranger Things'.

Mens det i de gamle flow-dage var meget lige til at måle tv-seriernes succes, er det i disse tider noget nær umuligt at gisne om, hvilke tv-serier der rent faktisk bliver set af de største masser. Det er ikke altid, at hypen og medieomtalen omsætter sig i høje seertal.

Streamingtjenester som Netflix, Amazon og Hulu er notoriske for ikke at offentliggøre brugertal, og derfor må vi ty til alternative metoder for at få en idé om, hvilke serier der hitter.

Parrot Analytics er blandt dem, der gør forsøget med en såkaldt ‘Demand Expressions’-metode, der kigger på seriers digitale popularitet ud fra faktorer som streaming, downloads, blogs og kommentarer på sociale medier. Parrot Analytics understreger selv, at tallene er usikre, men at de alligevel giver et indtryk af, hvilke serier der er mest populære (i USA) i en given periode.

Og hvad viser tallene så? Jo, i de seneste 90 dage er dette ifølge Parrot Analytics de 10 mest populære serier på streamingtjenesterne i USA:

1. Stranger Things
2. Orange Is the New Black
3. Chilling Adventures of Sabrina
4. Marvel’s Daredevil
5. The Haunting of Hill House
6. Castle Rock
7. The Handmaid’s Tale
8. Voltron: Legendary Defender
9. Ozark
10. BoJack Horseman

Det er bestemt overraskende at finde ‘Stranger Things’ på førstepladsen, da seneste sæson udkom for over et år siden (tredje sæson har netop afsluttet indspilningerne). Men serien bliver tilsyneladende bare ved med at trække nye seere ind.

Indsnævrer man fokus til den seneste uge i USA, rykker flere brandaktuelle serier – som ‘House of Cards’ og Amazons ‘Homecoming’ – dog ind i top 10, men ‘Stranger Things’ topplacering er stadig utroligt imponerende.

1. Chilling Adventures of Sabrina
2. Stranger Things
5. Marvel’s Daredevil
4. The Haunting of Hill House
5. House of Cards
6. Castlevania
7. Big Mouth
8. Orange Is the New Black
9. Homecoming
10. The Man in the High Castle

Læs også: Netflix-hemmeligheder blotlagt – de mest interessante afsløringer fra kæmpe inside-artikel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af