Filmatiseringen af bestselleren ‘After’ har fået sin første trailer – med store ‘Fifty Shades of Grey’-associationer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anna Todds første bog i bestsellerserien ‘After’ om den unge og flittige Tessa, der forelsker sig i den rebelske Hardin, udfoldes på det store lærred til april, og filmen har nu fået sin første trailer med teenage love en masse.

Da Tessa (Josephine Langford) starter på sit første college-semester, møder hun drengen Hardin (Hero Fiennes Tiffin), der med sin tatoverede krop og overdrevent flabede too cool for school-attitude repræsenterer alt det, hun normalt ikke kan fordrage. Tessa er dygtig og ambitiøs i skolen og har desuden en sød kæreste, men der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, hun ikke kan modstå. Og snart indleder de et forhold, der får hende til at tvivle på de store ambitioner og hele sin identitet.

‘After’ opstod oprindeligt som fanfiction-litteratur baseret på det forhenværende One Direction-medlem Harry Styles, og med sine mange first og second base-scener mellem den fromme og den syndige giver traileren umiskendeligt associationer til nogle andre kendte fanfiction-bøger, nemlig ‘Fifty Shades of Grey’ – dog i en (endnu) mere uskyldig teenage-udgave.

Filmen instrueres af Jenny Gage, og foruden de to hovedrolleindehavere finder man blandt andre Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher og Shane Paul McGhie på rollelisten. De kan ses på det store lærred, når ‘After’ får dansk premiere 11. april næste år.

Læs også: Mød holdet bag DR3’s ’Doggystyle’ i INPUT-rummet torsdag – og få dine egne spørgsmål stillet på scenen

Læs også: Oplev Roland Møller og Alex Høgh Andersen ved enestående aften i INPUT-rummet på fredag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af