Mød holdet bag DR3’s ’Doggystyle’ i INPUT-rummet – og få dine egne spørgsmål stillet på scenen

Mød holdet bag DR3’s ’Doggystyle’ i INPUT-rummet – og få dine egne spørgsmål stillet på scenen
På torsdag kan du møde Rosemarie Mosbæk fra 'Doggystyle' sammen med skuespillerkollega Josephine Park og instruktør/manusforfatter Anna Emma Haudal. (Foto: Valdemar Cold Winge Leisner, DFF)

Med ’Doggystyle’ har DR3 fået sig et veritabelt seriehit, der ikke behøver skamme sig over noget som helst i sammenligningen med en vis norsk trendsetter.

Vi har allerede kastet fem stjerner efter den og kaldt den en »uundværlig ungdomsserie fra allerøverste DR3-hylde«. Vi har nomineret dens særdeles talentfulde manuskriptforfatter og instruktør, Anna Emma Haudal, til Fremtidsprisen.

Og nu inviterer vi så til eksklusiv ’Doggystyle’-aften i kulturrummet INPUT – der præsenteres af Soundvenue og NESCAFÉ Azera – på torsdag den 22. november (fri entré), hvor du kan møde Anna Emma Haudal samt skuespillerne Rosemarie Mosbæk og Josephine Park ved deres første offentlige optræden siden premieren. Vores serieanmelder Naja Helene Hertzum styrer løjerne – og lader de bedste af jeres spørgsmål gå ufiltreret videre til trioen.

I serien debuterer Rosemarie Mosbæk forrygende som den forkælede og københavnersnobbede skuespillerspire Asta, der tvinges til at flytte hjem hos sine forældre i Odsherred, hvor hun er vokset op. Her genforenes hun blandt andet med barndomsveninden Jose, spillet med sjælden autenticitet af Josephine Park, der også har sit at slås med.

Det er udgangspunktet for en sjov, følsom og stærkt underholdende fortælling om alt det, vi gemmer på, når der bliver slået sprækker i vores ellers så skudsikre panser. Men hvad tænker Anna Emma, Rosemarie og Josephine selv om Instagram-generationen, om at flytte ud af byen, om vores alle sammens fordomme om hinanden og om at turde blotte sine følelser?

Skriv dine spørgsmål på film@soundvenue.com eller på Soundvenues Facebook-side og hør ’Doggystyle’-trioen fortælle på torsdag.

Se det fulde INPUT-program HER og tilmeld dig på Facebook HER.

Mød ‘Doggystyle’-holdet
Torsdag den 22. november
INPUT – Skydebanegade 1 kl. 20 (rummet er åbent fra kl. 15)
Fri entré

Læs også: Soundvenue og NESCAFÉ Azera åbner pop-up kulturrum – Suspekt, Roland Møller, Anya, Muf10 og Kesi blandt gæsterne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af