Hund er blevet Hollywood-stjerne efter tre opsigtsvækkende roller

Har man for nyligt set den hårdkogte ‘Widows’, den undervurderede komedie ‘Game Night’ og Netflix-serien ‘Insatiable’ kan hurtigt konstatere, at de ikke har meget til fælles. Én ting går dog igen i alle tre: Den hvide terrier Olivia:

Olivia har gjort så stort indtryk, at det amerikanske medie The Ringer har lavet et portræt af hunden og vil forsøge at få Oscar-akademiet til at overveje en hundepris.

Filmfestivalen i Cannes har allerede Palm Dog, der er prisen for årets bedste hundepræstation, men hverken ‘Widows’, ‘Game Night’ eller ‘Insatiable’ har været forbi den prestigefyldte festival.

Oliva ville ellers have fuld opbakning fra adskillige af sine kollegaer.

Viola Davis, der spiller hovedroller i Widows, bærer rundt på hunden i en stor del af filmens spilletid, så derfor var samarbejdet mellem de to vigtigt. Davis blev dog også hurtigt overbevist om Olivias evner, fortæller hun til The Ringer.

»Jeg ejer ikke selv en hund, så jeg var hurtig til at brokke mig: ‘Jeg er tvunget til at arbejde sammen med en hund. Hvad hvis den slikker mig? Hunde er ulækre’. Men inden for de første fem minutter kyssede jeg den, bar den og lod den ligge på min mave. Jeg elsker den hund, og den blev hurtigt vant til mig«.

Jason Bateman var ligeledes imponeret over Olivia, som han i ‘Game Night’ blandt andet skal vaske fri for en stor mængde blod. Bateman fik dog ikke lige fat i Olivias køn.

»Han var nem at arbejde sammen med, for han snakkede ikke så meget. Han var meget seriøs omkring sit arbejde. Han var nervøs. Han tissede under optagelserne. Han havde en virkelig svag blære. Men han ramte sine cues og kom altid til tiden. Og han brokkede sig ikke så meget«.

Hvad Olivia kan opleves i næste gang, fremgår desværre endnu ikke på IMDb.

Viola Davis og Olivia i ‘Widows’.
Olivia i ‘Insatiable’. (Foto: Netflix)

Læs også: Anmeldelse af ‘Widows’ –Stjernespækket kupfilm er en ren magtdemonstration

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af