Ikke engang Eddie Redmayne kunne lide Eddie Redmaynes præstation i ‘Jupiter Ascending’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig med at Eddie Redmayne vandt en Oscar for sin præstation i ‘The Theory of Everything’, kunne man i biografen opleve ham i Wachowski-søstrenes (‘The Matrix’) overlæssede sci-fi-film ‘Jupiter Ascending’. Filmen fik generelt ret elendige anmeldelser, og stort set alle var enige om, at Redmayne i rollen som filmens altid hviskende skurk Balem var filmens lavpunkt.

Året efter vandt Redmayne en Razzie, der belønner de værste skuespilspræstationer, for sin præstation i filmen. Og dette endda samtidig med, at han endnu engang var Oscar-nomineret for ‘The Danish Girl’. Se et klip fra ‘Jupiter Ascending’ med Redmayne nedenfor.

Nu viser det sig, at ikke engang Redmayne selv er vild med sin præstation i filmen. Det afslører han i en video for GQ, hvor han gennemgår sine roller.

»Det lader til, at folk enten elsker mit skuespil eller hader det«, fortæller Redmayne i videoen. »Og dem, der hader det, synes ofte, at ‘Jupiter Ascending’ er det bedste, jeg har lavet. Jeg vandt en pris for årets værste skuespiller, så ja, det var en ret dårlig præstation. I filmen havde min karakter fået sit strubehoved revet ud af en slags ulvemand, så jeg tog det lettere modige valg – som jeg troede var det rigtige at gøre – om at snakke sådan her i hele filmen«, siger Redmayne, mens han slår over i Balems karakteristiske hvisken.

»Jeg syntes, det passede til kostumerne og den ekstreme verden, men i retrospekt var det nok lidt for meget«.

I videoen snakker han blandt andet også om sine roller i ‘Les Miserables’, ‘The Danish Girl’, ‘The Theory of Everything’ og selvfølgelig ‘Fantastiske skabninger – Grindelwalds forbrydelser’, som han er aktuel i netop nu.

Læs også: Anmeldelse af ’Fantastiske skabninger – Grindelwalds forbrydelser’: Harry Potter-universet smøres helt tyndt ud

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af