Kyle MacLachlan teaser film med ‘Call Me By Your Name’-instruktør Luca Guadagnino

Kyle MacLachlan teaser film med ‘Call Me By Your Name’-instruktør Luca Guadagnino
Kyle MacLachlan som Dale Cooper i 'Twin Peaks'. (Foto: Suzanne Tenner/SHOWTIME)

Man kan sagtens se for sig, at David Lynchs hofskuespiller Kyle MacLachlan ville passe som fod i hose til den visionære italiener Luca Guadagninos kompromisløse filmstil. Og det er tilsyneladende en kombination, der er ved at blive til virkelighed.

Guadagnino fik et bredt gennembrud med ‘Call Me By Your Name’ og er aktuel med den artsy og ubehagelige horrorfilm ‘Suspiria’ (dansk premiere torsdag), og nu pønser han ifølge MacLachlan på en kortfilm, som Dale Cooper himself skal spille med i.

»Hvilken side af overskægget foretrækker I, højre eller venstre? Er ved at finde mit look til en ny kortfilm med Luca Guadagnino, som vi optager i Rom«, tweetede MacLachlan i weekenden.

Det er naturligvis et tweet, der rejser mange spørgsmål, som ikke kun handler om hans moustache. Hvilken film er der for eksempel tale om? Er det mon en reklame eller en kampagnefilm? Det lyder på papiret underligt, at en instruktør med så meget momentum som Guadagnino ville kaste sig over en kortfilm for sine egne blå øjnes skyld, men man ved selvfølgelig aldrig med en mand, som gik fra følsom homofilm til benbrækkende horror.

Så meget ved vi dog: Vi glæder os til at se, hvad der kommer ud af hans og MacLachlans samarbejde.

Læs også: Luca Guadagnino har fantaseret om sin ‘Suspiria’-film, siden han var 14 – læs interviewet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af