Mysteriet om Claes Bangs rolle i amerikansk hitserie er opklaret – spiller med i ‘The Affair’s sidste sæson

Mysteriet om Claes Bangs rolle i amerikansk hitserie er opklaret – spiller med i ‘The Affair’s sidste sæson
Claes Bang i 'The Square'.

Da Claes Bang i sidste måned gæstede Radio24syvs mad- og samtaleprogram ’Bernaise er dyrenes konge’ med Martin Kongstad, smed den danske verdensstjerne en regulær teaser-bombe med annonceringen af, at han havde landet en større rolle i sidste sæson af et HBO-hit:

»Det er en meget stor HBO-serie, som er virkelig kendt, som jeg har fået en gennemgående rolle i, i sidste sæson. Som er virkelig, virkelig, virkelig fedt«, fortalte Bang med slet skjult stolthed, og Soundvenues filmredaktør fløj straks til tastaturet med kvalificerede bud på, hvilken titel der kunne være tale om.

David Simons ‘The Deuce’, der takker af efter næste års tredje sæson, lignede den oplagte kandidat, men nu har Bang selv afsløret på Facebook, at det er Golden Globe-vinderen ‘The Affair’s krøllede lagner og ikke Time’s Square’s pornomiljø, han hopper i kanen med.

Til vores filmreadaktørs forsvar skal det dog siges, at ‘The Affair’ er en Showtime-produktion, der blot vises på HBO Nordic, hvorfor Bangs kryptiske beskrivelse selvsagt komplicerede mysteriet en kende. Men det skal heller ikke være nemt!

‘The Affair’s sidste sæson har allerede tiltrukket sig massiv bevågenhed, da serien i slutningen af sæson fire højest overraskende tog livet af hovedpersonen Alison (Ruth Wilson), og der er dermed lagt op til en tårevædet slutspurt og mulig repetition af ‘Hvem dræbte Scotty?’-problematikkerne, helt i seriens knuste hjerters ånd.

Hvordan Bang passer ind i puslespillet, vides endnu ikke, men han får fornemt selskab af tilbagevendende Dominic West, Golden Globe-vinder Maury Tierny og Joshua Jackson.

‘The Affair’ sæson fem får premiere i 2019.

Læs også: Lars Mikkelsen har taget én ting fra ’House of Cards’ med hjem til de danske serier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af