Se den første ildevarslende teaser for ‘Toy Story 4’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er otte år siden Pixar satte et smukt punktum for sine oprindelige superstjerner Woody og Buzz Lightyears eventyr med den mesterlige ‘Toy Story 3’ – og efterlod både børn og (især) deres voksne i en pøl af sentimentale tårer på biografernes bonede gulve ovenpå en følelsesmæssig rutsjebanetur, der i et kort øjeblik truede med at tage livet af legetøjet i en af nyere animationshistories mest hårrejsende scener.

Woody og vennerne overlevede som bekendt både fysiske farer og eksistentielt tungsind over at sende drengen Andy afsted mod voksenlivet. Men it ain’t over till it’s over hos Pixar, der ikke har kunnet dy sig for at vende tilbage til børneværelsets blå sky-tapet. Hvorfor vi til næste sommer får ‘Toy Story 4’, naturligvis atter med hovedrollestemmer af Tom Hanks og Tim Allen.

Filmens plot er endnu ukendt, men i ovenstående første teaser til tonerne af Joni Mitchells lettere ominøse ‘Both Sides Now’ får vi en kryptisk forsmag:

»Rows and flows of angel hair, and ice cream castles in the air. And feather canyons everywhere. I’ve looked at clouds that way«, synger Mitchell mens legetøjet danser hånd i hale i sød harmoni, og man selv mærker varmen brede sig kroppen ved gensynet. Men så sker der noget, der drastisk bryder idyllen:

»But now they only block the sun. They rain and snow on everyone. So many things I would have done. But clouds got in my way … « fortsætter Mitchell, mens kæden brydes og Woody, Buzz, Jessie, Rex og en gaffel (?), der råber at den ikke er et legetøj, falder.

Hvad det hele betyder – og om vi får brug for kleenexpakken igen – finder vi ud af til sommer. Der er længe, længe til.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af