Soundvenue Forpremiere: Oplev den opsigtsvækkende skuespilkvartet i ’Christian IV – den sidste rejse’ – og mød Rudi Køhnke og Rosalinde Mynster

Soundvenue Forpremiere: Oplev den opsigtsvækkende skuespilkvartet i ’Christian IV – den sidste rejse’ – og mød Rudi Køhnke og Rosalinde Mynster
Rudi Køhnke og Rosalinde Mynster i 'Christian IV – den sidste rejse'. Du kan møde dem begge ved vores forpremiere. (Foto: Jason Idris Alami)

Rollebesætningen alene er så bemærkelsesværdig, at Kasper Kalles debutfilm ’Christian IV’ er en af årets naturlige danske must-sees, som vi er glade for at kunne invitere til forpremiere på tirsdag den 11. december i Empire Bio med besøg af såvel instruktøren som den yngre halvdel af skuespilkvartetten (køb billet HER).

Filmen har fire roller i centrum, der på kryds og tværs er opsigtsvækkende. Legendariske Baard Owe, der døde i november sidste år, kan ses i sin sidste film som den aldrende og syge konge Christian IV, der rejser mod København for at dø. Og som den unge Christian, der figurerer i flashbacks, har vi Rudi Køhnke, der sidste år ærligt og filterløst indviede verden i sin angst på DR3 og nu er i fuld gang med et flot skuespilcomeback.

På sin vej mod København sender Christian bud efter sin ekskone Kirsten Munk, som han har holdt indespærret siden deres heftige skilsmisse. Hun spilles i nutiden af Karen-Lise Mynster – og i fortiden af dennes talentfulde datter, Rosalinde Mynster, i deres første fælles film.

De fire skuespillere er formidable i filmen, der udelukkende udspiller sig inden for karetens fire vægge, men alligevel holder fortælletempoet op med en opfindsom billedside og en moderne lydside med flere nye danske popnavne.

Det er et friskt take på det historiske drama, som viser, at genren sagtens kan være moderne og vital. Bag ’Christian IV’ står da også et af dansk films lysende talenter, Kasper Kalle, der ligeledes vakte fortiden til live i sin mesterlige afgangsfilm fra Den Danske Filmskole, ’Sorte måne’. Siden har forventningerne til ham været kolossale.

Kasper Kalle, Rosalinde Mynster og Rudi Køhnke stiller op til Q&A og spørgsmål fra salen efter forpremieren.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

Forpremieren er et led i Soundvenues forpremiererække med de mest interessante nye danske debutfilm.

‘Christian IV – den sidste rejse’
Den 11. december kl. 19.30
Empire Bio

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af