‘The Office’-cast crasher Steve Carells ‘SNL’-monolog og bønfalder ham om et reboot

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går aftes var Steve Carell vært for ‘Saturday Night Live’ for første gang i ti år. I den periode har han for alvor fuldbyrdet sin overgang fra komedieskuespiller i perler som ‘The Office’ og ‘The 40 Year Old Virgin’ til seriøs karakterskuespiller med en Oscar-nominering i bæltet og sandsynligvis endnu en på vej for hans rolle i dramaet ‘Beautiful Boy’.

Han er således også en af de eneste, som har afvist en revival af megasuccesen ‘The Office’, men under hans åbningsmonolog i ‘SNL’ gjorde hans medskuespillere en ihærdig indsats for at overtale Carell til at vende tilbage til kontoret.

Steve Carells monolog blev først afbrudt af et spørgsmål fra et ivrigt publikum, som ville overtale ham til at genoverveje sin beslutning. Og hun blev bakket op af Jenna Fischer, Ed Helms og Ellie Kemper, der forsøgte at understrege hvor mange penge Carell går glip af.

Men selv da tonen bliver grov – »lad være med at være en idiot, Steve« – står skuespilleren fast på, at han gerne vil fortsætte med at lave »de der sørgelige film«.

I starten af det nye år kan Steve Carell opleves på det store lærred i hele tre stærkt imødesete film. Udover førnævnte ‘Beautiful Boy‘, hvor han skulle give en kraftpræstation over Timothy Chalamét, medvirker han også i Oscar-kandidaten ‘Vice‘ og dukkefilmen ‘Welcome to Marwen‘, der alle får dansk premiere i starten af 2019.

Læs også: Steve Carell afviser ‘The Office’-revival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af