Tom Cruise færdig som Jack Reacher på grund af sin højde

Tom Cruise færdig som Jack Reacher på grund af sin højde
Tom Cruise i 'Jack Reacher'.

Ved siden af de populære ‘Mission Impossible’-film har Tom Cruise også haft relativt stor succes i rollen som den hårdtslående titelperson i ‘Jack Reacher’ fra 2012 og fortsættelsen ‘Never Go Back’ fra 2016. Filmene er baseret på en populær bogserie af Lee Child.

Dog mødte castingen af Cruise i sin tid modstand fra fans af bøgerne, da et af Jack Reachers tydeligeste træk er hans højde på to meter. Der mangler Cruise knapt 30 centimeter for at kunne følge med. Og nu får det konsekvenser, for Cruise skal ikke længere spille rollen. Det fortæller Lee Child i et interview med BBC.

»Jeg nød virkelig at arbejde med Cruise«, fortæller Child. »Han er en virkelig, virkelig flink fyr, og vi havde det sjovt. Men i sidste ende har læserne ret. Jack Reachers størrelse er virkelig vigtig og en stor del af, hvem han er. Ideén er, at når Reacher går ind i et rum, bliver alle automatisk nervøse. På trods af al Cruises talent har han ikke fysikken«.

Child fortæller, at han har sagt nej til potentielle fortsættelser med Cruise for i stedet at udvikle en tv-serie med et nyt navn i hovedrollen. Og denne gang vil han undgå, at fans af serien bliver utilfredse.

»Alle de læsere, der var utilfredse med Tom Cruise, vil jeg gerne have til at hjælpe mig – hjælp med at finde den rette skuespiller til tv-serien. Vi rebooter den og starter forfra, og vi vil prøve at finde den perfekte mand til rollen«.

Om Cruise selv overhovedet havde interesse i at fortsætte i rollen, fremgår dog ikke af interviewet.

Læs også: Nicole Kidmans ægteskab med Tom Cruise beskyttede hende fra sexchikane

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af