Brie Larson skal spille hovedrollen i Charlie Kaufmans kommende Netflix-film

Brie Larson skal spille hovedrollen i Charlie Kaufmans kommende Netflix-film
Brie Larson (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Med sine særegne manuskripter til ‘Being John Malkovich’ og ‘Evig solskin i et pletfrit sind’ – og instruktion af ‘Synecdoche New York’ og ‘Anomalisa’ – er der mange, der ser frem til eneren Charlie Kaufmans næste projekt.

Tilbage i januar blev det annonceret at Kaufman, som flere andre, havde taget springet til Netflix for at få finansieret sin næste film. Kaufman skal både skrive og instruere ’I’m Thinking of Ending Things’, der er baseret på en roman af den canadiske forfatter Iain Reid.

Ifølge det amerikanske medie Deadline er Brie Larson netop blevet castet til at spille hovedrollen i filmen. Nyheden kommer stort set samtidig med den seneste trailer til ‘Captain Marvel’, hvor Larson ligeledes spiller hovedrollen. Det kan sagtens tænkes, at castingen annonceres nu for at skabe mere opmærksomhed om filmen.

’I’m Thinking of Ending Things’ bliver en psykologisk thriller om en ung kvinde (Larson), der er på roadtrip med sin kæreste på vej imod at møde kærestens forældre. Efter en mindre omvej efterlades kvinden uden varsel midt i ingenting, mens kæresten kører afsted alene. Kvinden, der i forvejen havde tanker om selvmord, må nu kæmpe imod ensomheden og alt det andet, der gemmer sig.

Hvornår ’I’m Thinking of Ending Things’ får premiere, er endnu ikke annonceret.

Læs også: Smiiil, Brie Larson – Du vil vel ikke være en frygtelig superkvinde, vil du?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af