Cate Blanchett forsvinder i traileren til ’Boyhood’-instruktørs nye film: ’Where’d You Go, Bernadette’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt ånder fred, fryd og gammen hjemme hos arkitekten Bernadette, hendes kærlige mand og dygtige datter. Lige indtil datteren ønsker sig en tur til Antarktis, og den agorafobiske Bernadette pludselig er pist forsvundet. Traileren til ’Boyhood’-instruktør Richard Linklaters kommende komedie-mysterium lægger helt op til spørgsmålet, der er selve dens titel: ’Where’d You Go, Bernadette’?

I rollen som Bernadette finder vi Cate Blanchett, der i filmen gøres selskab af Emma Nelson som hendes 15-årige datter og Billy Crudup som Bernadettes mand. Rollelisten tæller desuden navne som Kristen Wiig, Judy Greer, James Urbaniak og Troian Bellisario.

’Where’d You Go, Bernadette’ er baseret på bestseller-romanen af samme navn skrevet af Maria Semple i 2012.

Filmen får amerikansk premiere den 22. marts, mens den rammer de danske lærreder den 17. april.

Læs også: Cate Blanchett tager springet til tv – kulturkrig i vente

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af