Første trailer til ‘Downton Abbey’-filmen lover storladent gensyn

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til den ventede fortsættelse af hitserien ‘Downton Abbey’ er landet, og den lover et storladent gensyn med familien Crawley og co.

Filmen blev annonceret over sommeren og begyndte optagelserne i august, men det er stadig sparsomt med information om den kommende spillefilm, der heller ikke har fået en officiel titel endnu.

Det er dog sikkert, at nøgleskuespillere fra originalserien gentager deres roller. Maggie Smith, Michelle Dockery og Hugh Bonneville vender alle tilbage, mens Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig, Tuppence Middleton, Kate Phillips og Stephen Campbell Moore alle er nytilkomne i universet.

Filmen bliver instrueret af den garvede serieinstruktør Michael Engler, der har instrueret adskillige episoder af ‘Downton Abbey’-serien samt episoder af ‘The Affair’, ‘Empire’ ’30 Rock’ og ‘The Masters of Sex’. Filmen får dansk premiere den 12. september 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af