Kate Winslet og Saoirse Ronan indleder romance i ny film fra ’God’s Own Country’-instruktør

Kate Winslet og Saoirse Ronan indleder romance i ny film fra ’God’s Own Country’-instruktør
Saoirse Ronan i titelrollen i 'Lady Bird'.

I en kystby i 1820’ernes England mødes en palæontolog og en velhavende kvinde fra London – og de to kvinder forelsker sig. Således lyder udgangspunktet for et nyt romantisk periodedrama under titlen ’Ammonite’ skrevet af ’God’s Own Country’-instruktøren Francis Lee.

Den kontroversielle romance mellem de to kvinder vækkes til live af Kate Winslet og Saoirse Ronan. Hvem, der skal spille hvilken kvinde, melder historien dog endnu intet om. Måske Ronans irske aner kvalificerer hende til rollen som palæontologen, når nu velstandskvinden er fra London?

Ronan er lige nu aktuel i ’Mary Queen of Scots’ og kan snart opleves i ’Little Women’. Sidstnævnte film er instrueret af Greta Gerwig, der ligeledes står bag ’Lady Bird’, som Ronan tidligere på året vandt bred anerkendelse for sin hovedrolle i.

Winslet har netop færdiggjort indspilningerne til James Camerons kommende ’Avatar 2’ og er lige nu i færd med optagelserne til Roger Michells ’Blackbird’.

Optagelserne til ’Ammonite’ påbegyndes til marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af