Lars Mikkelsen er stjernen i dansk ‘Star Wars’-film – se teaseren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i maj måned blev det annonceret, at Lars Mikkelsen skulle spille med i en danskproduceret ‘Star Wars’-fanfilm ved navn ‘Shrouded Destiny’ – måske for at gå bror Mads’ rolle i ‘Rogue One’ i bedene?

Nu har ‘Shrouded Destiny’ så fået sin første teaser, der er en scene mellem Mikkelsen og hovedrolleindehaver Shahbaz Sarwar, der også har instrueret filmen. Selvom der ikke afsløres meget, så er filmens look langt mere professionelt, end man er vant til fra fanfilm.

I videobeskrivelsen står der, at filmen er lavet af over 200 frivillige og har et budget på omkring 650.000 kroner. Samtidig er planen, at filmen skal pitches til Disney med håbet om at kunne udvide den til en tv-serie på fem sæsoner.

Den færdige film bliver 45 minutter lang og udsendes engang i løbet af 2019.

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af