Oscar Isaac, Ben Affleck og Charlie Hunnam røver narkobaroner i traileren til den stormombruste ‘Triple Frontier’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man skal være et skarn, hvis man ikke gider tage en tur med Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal og Garrett Hedlund med dybt ind i den sydamerikanske jungle for at røve en narkobaron. Om ikke andet bare for hyggen.

Vejen til den nye film fra den lovende instruktør J.C. Chandor (‘Margin Call’, ‘A Most Violent Year’) har dog ellers været så turbulent, at man trods det gode selskab godt kan tillade sig at nære en vis skepsis. ‘Triple Frontier’ har nemlig nærmest været stendød flere gange.

Først var det meningen, at manuskriptforfatter Mark Boal og instruktør Kathryn Bigelow (‘The Hurt Locker’, ‘Zero Dark Thirty’) skulle stå bag filmen med Tom Hanks, Will Smith og Johnny Depp i rollerne. Så hoppede Boal og Bigelow af projektet, og Chandortrådte til. Han tilføjede Tom Hardy, Channing Tatum og den nylige Oscar-vinder Mahershala Ali til rollelisten, men efter problemer med Paramount sprang Tatum og Hardy af. Også Mark Wahlberg har været tilknyttet projektet på et tidspunkt.

Da det så allermest sort ud, reddede Netflix imidlertid filmen, og nu får den altså premiere på tjenesten med et solidt stjernecast. Filmen foregår i grænselandet mellem Paraguay, Argentina og Brasilien, hvor fem venner – tilsyneladende ekssoldater – satser liv og lemmer på det helt store kup.

‘Triple Frontier’ får premiere på Netflix i det nye år, men den konkrete dato er endnu ikke sat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af