‘Ozark’-stortalent får hovedrolle i film om Harvey Weinstein

‘Ozark’-stortalent får hovedrolle i film om Harvey Weinstein
Julia Garner i 'Ozark'

Det overrasker nok de færreste, at der allerede er adskillige Hollywood-film undervejs, der omhandler Harvey Weinstein-skandalen, selvom det kun er lidt over et år siden, at de første anklager så dagens lys.

En af de film, der er længst i produktionsfasen, bliver lavet af instruktør Kitty Green, der før har instrueret den fascinerende og eksperimenterende Netflix-dokumentar ‘Casting JonBenet’.

Filmen, der endnu ikke har nogen titel, har ifølge Deadline netop fået en hovedrolleindehaver i form af Julia Garner, der nok er bedst kendt for sin rolle i ‘Ozark’, men også kan ses i serier som ‘Maniac’ og ‘The Americans’.

Garner skal spille Harvey Weinsteins personlige assistent, og handlingen udspiller sig over en enkelt dag. Man kan forestille sig, at det bliver den dag, hvor The New York Times bragte den første artikel, der fik anklagerne imod Weinstein til at rulle.

Green har brugt det sidste års tid på at lave utallige interviews og research i forbindelse med sagen, så portrættet kan blive så sandfærdigt som muligt.

Filmen har endnu ikke en premieredato, men det bliver højst sandsynligt først i 2020.

Se listen: Årets bedste serier ifølge Soundvenue – rangeret

Se listen: Årets bedste film ifølge Soundvenue – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af