Rami Malek i spil som skurk i ‘Bond 25’ – men ‘Mr. Robot’ kan komme i vejen

Rami Malek i spil som skurk i ‘Bond 25’ – men ‘Mr. Robot’ kan komme i vejen
Rami Malek som hovedkarakteren Elliot i 'Mr. Robot'.

Rami Malek er i gang med sin Oscar-kampagne for sin rolle som Freddie Mercury i Queen-biopiccen ‘Bohemian Rhapsody’ – en rolle, der angiveligt har bragt ham i spil som skurk i den kommende ‘Bond 25′.

Nyheden kommer få dage efter, at Malek modtog en Golden Globe-nominering for sit Mercury-portræt. Ifølge Variety har kilder tæt på Bond-produktionen afsløret, at producerne er interesserede i at få Malek ombord. Han kan således gå i Oscar-vinderne Javiér Bardem og Christoph Waltz’ fodspor som hovedskurk i den verdensomspændende franchise.

Den veloplagte casting er dog langt fra sikker, da skuespilleren skal optage sidste sæson af ‘Mr. Robot’ fra marts 2019 og frem til juli, hvilket falder sammen med ‘Bond 25’. Og da Malek sandsynligvis er bundet af en stram kontrakt på ‘Mr. Robot’, der banede vejen for hans brede gennembrud, vil han muligvis ikke kunne acceptere skurkerollen, selv hvis han får den tilbudt.

Vi krydser dog fingre for, at det hele flasker sig. I så fald skal det 37-årige stjerneskud gør Daniel Craig og Léa Seydoux selskab. Det er nemlig bekræftet, at sidstnævnte gentager sin rolle som psykologen Madeleine Swann fra ‘Spectre’, skriver Variety. Ben Whishaw og Naomie Harris vender ligeledes tilbage i rollerne som henholdsvis Q og Moneypenny.

Cary Fukunaga, der fik stor succes med ‘True Detective’ sæson 1, og i år er aktuel med Netflix-miniserien ‘Maniac’, instruerer ‘Bond 25’, som sandsynligvis bliver den sidste film med Daniel Craig i titelrollen. ‘Bond 25’ er sat til premiere 24. februar 2020.

Læs også: Amerikanerne er klar på en sort James Bond – men ikke en kvinde eller en homoseksuel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af