Superman-myten vendes uhyggeligt på hovedet i ny film fra fyret ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan ville verden se ud, hvis personen, der besad Supermans ufattelige kræfter, var ond? Det er i bund og grund udgangspunktet for filmen ‘Brightburn’, der netop har fået sin første trailer.

Ved første øjekast ligner filmen endnu en fortolkning af Superman-historien: Et barnløst forældrepars (Elizabeth Banks og David Denman) største ønske opfyldes, da et rumskib lander i deres baghave med et spædbarn som eneste passager. De tager barnet til sig, der langsomt viser sig at have enorme superkræfter, som overmenneskelig styrke og evnen til at flyve.

Men her stopper lighederne så også, for hvor Superman er helt igennem god, er drengen i ‘Brightburn’ langt mere dyster og uhyggelig og lader endda til at gøre skade på uskyldige.

‘Brightburn’ er produceret af James Gunn, og det har længe været kendt, at han arbejdede på en horrorfilm. Filmen skulle dog have haft premiere i efteråret, men blev sat på pause, efter Gunn blev fyret fra ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ på grund af en række ældre, krænkende tweets.

‘Brightburn’ får amerikansk biografpremiere 24. maj.

Læs også: Disneys fyring af ‘Guardians of the Galaxy’-instruktør James Gunn sender et dybt problematisk budskab til kommende generationer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af