‘The Ballad of Buster Scruggs’-stjerne blev kritiseret på Twitter – så hun svarede igen

‘The Ballad of Buster Scruggs’-stjerne blev kritiseret på Twitter – så hun svarede igen
Zoe Kazan i 'The Ballad of Buster Scruggs'.

Det kan være svært at navigere rundt på de sociale medier, men én ting, man i hvert fald kan tage sig med sig fra 2018, er, at det ikke er en god idé at tagge en kunstner, når man kritiserer dem.

Det lærte en fan på den hårde måde, da han, i forbindelse med at have set Coen-brødrenes Netflix-film ‘The Ballad of Buster Scruggs‘, valgte at tagge skuespilleren Zoe Kazan i en Twitter-samtale, hvor vedkommende påpegede, at hun var »frustrerende at se på« i westernfilmen.

Brugeren havde selvfølgelig aldrig regnet med, at Zoe Kazan ville se, endsige svare på tweetet. Men det var ikke desto mindre, hvad hun gjorde. I et nu slettet tweet skrev skuespilleren: »Solidt eksempel på, hvornår man ikke skal tagge en kunstner i sit tweet omkring deres arbejde«. Hun tilføjede senere: »Jeg er ikke en restaurant. Det her er ikke Yelp. Jeg har ikke behov for at vide, at du fandt kødet alt for salt«.

Samtalen fortsatte dog en rum tid. Kazan fulgte senere op med endnu et tweet: »Ok, jeg tror, vi alle forstod den etikette-lektion. Jeg sletter tweetet. For at opsummere: Lad os prøve ikke at sige ting til hinanden online, som ville være uhøflige/antisociale at sige ansigt til ansigt? Det virker… grundlæggende«.

Brugeren svarede efterfølgende tilbage med en undskyldning: »Kære alle. Undskyld for tweetet. Jeg troede ikke, at Zoe (eller nogle andre) ville se det her. Jeg taggede hende simpelthen bare for at lade andre vide, hvem jeg talte om. Det var dumt, og jeg vidste ikke, hvad jeg gjorde. Jeg er meget ked af det @zoeinthecities. Jeg forstår ikke, hvordan Twitter fungerer!«

Han måtte dog også pludselig se sig selv kritiseret fra alle mulige andre kanter, hvilket også fik Kazan til at undskylde: »Hey, jeg er ked af, at du blev overdynget. Jeg slettede tweetet, så snart jeg vågnede og så de mange svar til dig. Folk kan være tarvelige og ondskabefulde online – hvilket er det, jeg prøver at rette op på, så jeg går ud fra, dette også er en lektion i ironi«.

Læs også: De bedste film, der gik direkte på streaming i 2018

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af