’The Conjuring’-filmene rangeret fra værst til bedst

’The Conjuring’-filmene rangeret fra værst til bedst
'The Conjuring 2'.

’The Conjuring’-universet blev i år den mest succesfulde horrorfranchise nogensinde. Vi dykker ned i hemmeligheden bag succesen her – og nedenfor rangerer vi de foreløbigt fem film i serien efter kvalitet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. ’Annabelle’

Franchisens eneste decideret dårlige film, som til trods for et par effektive sekvenser aldrig formår at krybe under huden på en. Hvorfor prøver den på en og samme tid at tage elementer fra Charles Manson-kulten, ’Rosemary’s Baby’ og ’Insidious’? For en film med titlen ’Annabelle’ foretager den titulære dukke sig stort set ingenting.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. ’The Conjuring 2’

James Wan smider så mange neglebidende spøgelsessekvenser i nakken på sit publikum, at det halve kunne være nok. Det går en anelse ud over filmens pacing, men The Crooked Man og Valek er fantastiske nye skurke.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. ’The Nun’

Én lang homage til italiensk giallo og britisk Hammer Horror. Den er mere underholdende, end den er uhyggelig – men hold da kæft hvor er den underholdende. Vera Farmigas lillesøster Taissa Farmiga er et fund som nonnenovicen Irene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. ’Annabelle: Creation’

Den uhyggeligste film i serien. Måske skyldes det blot, at de to piger i centrum for fortællingen er så forbandet charmerende, at det er umuligt ikke at føle med dem, når spilledåsen begynder at spille af sig selv, eller de ser silhuetter ud af øjenkrogen. Der er noget instinktivt modbydeligt ved samtlige gyserscenarier i denne dybt undervurderede dukkegyser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. ’The Conjuring’

Den første film i serien er måske ikke synderligt original, men introducerer os til alt, der får serien til at fungere: Den fantastiske kemi mellem samtlige personer, instruktør James Wans evne til at gøre det hjemsøgte hus til en karakter i filmen og de uforglemmelige spøgelsessekvenser. De to små hænder, som klapper lige bag Carolyn, vil blive hos mig for evigt.

Læs også: 100 procent superheltefri filmfranchise er blevet en af verdens mest succesfulde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af