Bill Murray hældte vodka over Mahershala Alis ansigt til Golden Globes

Bill Murray hældte vodka over Mahershala Alis ansigt til Golden Globes
Mahershala Ali med sin Golden Globe for 'Green Book'. (Foto: Getty Images)

Golden Globes er ofte en noget vådere og mere løssluppen affære end det polerede Oscar-show (jævnfør Christian Bales snaldrede tak til Satan), og det fik bedste birolle-vinder Mahershala Ali for alvor at føle efter sin sejr for ‘Green Book’. Det fortalte han i går til Ellen DeGeneres.

Skuespilleren (der om lidt kan opleves i ‘True Detective’s tredje sæson på HBO Nordic) sad backstage og gav interview til The Hollywood Reporter sammen med medspillerne Viggo Mortensen og Linda Cardellini samt filmens instruktør Peter Farrelly, da Bill Murray kom forbi for at sige tillykke – på sin helt egen Murray’ske måde.

»Bill skålede med sit glas vodka på først Viggos hoved, så på Lindas hoved, og da han kom til mig, spildte han vodka over hele mit ansigt. Jeg fik det i øjnene og munden, og jeg måtte fortsætte interviewet med det ene øje lukket. Vodka i øjet … det føltes som varm syre«, fortalte Ali.

Men der er no hard feelings: »Hey, det er Bill Murray!« sluttede stjernen, der i skrivende stund tippes til også at snuppe en Oscar i næste måned. Om Murray vil stå klar til at udskænke yderligere cocktailkærlighed backstage er uvist.

Læs også: De vildeste Golden Globe-backlashes på Twitter: Om selvmordsjoke, ‘Bohemian Rhapsody’-kontrovers og Christian Bale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af