Leslie Jones kritiserer kommende ’Ghostbusters’-film: Et Trump-agtigt »dick-move« at ignorere kvindecastets reboot

I sidste uge kunne vi berette, at ’Ghostbusters’ vender tilbage til det store lærred. Mens 80’er-fortællingen om spøgelsesjægerne i 2016 blev genskabt med et kvindeligt cast med instruktør Paul Feig ved roret, er det nu filmseriens oprindelige instruktør, Ivan Reitman, samt hans søn Jason Reitman, der tager styringen på den nye fortsættelse, der kommer til at fortsætte handlingen fra 1989, hvor ‘Ghostbusters II’ slap – om end denne gang i nutiden.

Nyheden om den kommende fortsættelse har mildest talt delt vandene. Skuespiller og ’SNL’-komiker Leslie Jones, der i selskab med Kristen Wiig, Melissa McCarthy og Kate McKinnon udgjorde det kvindelige spøgelsesjæger-hold anno 2016, har tyet til Twitter med sin ærlige mening om den kommende film, der efter hendes mening er et »Trump-agtigt dick-move«, der ignorerer kvindecastets remake.

Leslie Jones skriver (via Twitter): »Så fornærmende. Ligesom ’fuck os’. Vi talte ikke. Det er som noget, Trump ville gøre. (Trump stemme): Vi genskaber Ghostbusteeeers, bedre med mænd, det bliver stort. De kvinder er ikke Ghostbusteeeers, uhg så irriterende. Sådan et dick-move. Og jeg giver ikke en fuck, jeg siger noget!«.

Læs også: Efter dårligt billetsalg: ‘Ghostbusters’-toer hænger i tynd tråd

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af