Samuel L. Jackson afslører sin egen ultimative favorit blandt alle de karakterer, han har spillet gennem tiden

Samuel L. Jackson afslører sin egen ultimative favorit blandt alle de karakterer, han har spillet gennem tiden
Samuel L. Jackson som Jules Winnfield i 'Pulp Fiction'.

Samuel L. Jackson blev sat på lidt af en prøve, da han gæstede ‘The Tonight Show’ med Jimmy Fallon forleden. Manden kan prale af en filmografi, der er længere og har flere højdepunkter end de fleste Hollywood-skuespilleres, så da Fallon bad ham om at nævne sine egne fem yndlings Samuel L. Jackson-karakterer, var det en vanskelig opgave.

»Fem?« udbryder han. »Wow, fem ud af 120?«

Efter lidt betænkningstid lykkes det alligevel Jackson at skære feltet af sprøde kandidater ned til en lille håndfuld, som står hans hjerte særlig nært. På en førsteplads – foran hans ikoniske Tarantino-karakterer – soler politibetjenten Mitch Hennessey fra action-thrilleren ‘The Long Kiss Goodnight’ (1996) sig i rampelysets skær.

Mitch Hennessey er måske ikke den karakter, de fleste forbinder Samuel L. Jackson med som det allerførste, men selv er han ikke i tvivl.

»Jeg elsker den film, mand«, fortæller han Fallon. »Jeg havde det så godt sammen med Geena Davis«.

På resten af top 5-listen nævner Jackson Jedi Mace Windu fra ‘Star Wars’-filmene (for »han er en Jedi. Det kan man ikke slå«), Nick Fury fra Marvel-universet og naturligvis Tarantino-rollerne Ordell Robbie (‘Jackie Brown’, 1997), Jules Winnfield (‘Pulp Fiction’, 1994) og Stephen (‘Django Unchained’, 2012) – alle tre cool Tarantino-karakterer, som efter skuespillerens eget udsagn ikke kan adskilles.

Samuel L. Jackson er aktuel i thrilleren ‘Glass’, der netop har fået premiere i de danske biografer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Anmeldelse af ‘Glass’ – Den forhenværende mesterinstruktør Shyamalan kan endnu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af