Tony Soprano-rollen bliver i familien – James Gandolfinis søn overtager sin fars rolle i kommende prequel

Familien er vigtig, når man er gangsterboss. Derfor er det også mere end almindeligt oplagt, at selveste boss-rollen bliver i familien, når det handler om familien Soprano.

’Sopranos’-skaberen David Chase har offentliggjort, at han har håndplukket James Gandolfinis søn, Michael Gandolfini, til rollen som den unge Tony Soprano i den kommende ’Sopranos’-prequel. Og ja – Michael Gandolfini ligner sin gangsterfar i en yngre version, nærmest til forveksling (se billede i bunden af artiklen).

Den kommende film om den unge Tony Soprano får titlen ’The Many Saints of Newark’, og den udspiller sig i 1967 under heftige raceoptøjer i Newark, New Jersey, hvor fjendskabet afroamerikanerne og de italienske amerikanere imellem er på sit højeste.

Den 19-årige Michael Gandolfini har tidligere blandt andet spillet en mindre rolle i ’The Deuce’. Om den nylandede hovedrolle udtaler han i en pressemeddelelse: »Det er en dyb ære at fortsætte min fars arv ved at gå i en ung Tony Sopranos fodspor. Jeg er begejstret for, at jeg får muligheden for at arbejde med David Chase og det fantastiske selskab af talenterne, han har samlet til ’The Many Saints of Newark’«.

James Gandolfini døde af et hjertestop i 2013 i en alder af 51 år. Inden da havde han spillet rollen som den legendariske Tony Soprano i HBO-serien over seks sæsoner mellem 1999 – 2007.

Det vides endnu ikke, hvornår ’The Many Saints of Newark’ får premiere.

Michael Gandolfini under et ‘The Sopranos’-jubilæumsevent tidligere i januar. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Læs også: Legendarisk ‘The Sopranos’-slutning kunne have været helt, helt anderledes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af