Viggo Mortensen-filmen ’Eastern Promises’ får en opfølger – men uden hovedattraktionen

Viggo Mortensen-filmen ’Eastern Promises’ får en opfølger – men uden hovedattraktionen
Viggo Mortensen i 'Eastern Promises'

David Cronenbergs mafiafilm ’Eastern Promises’ fik i 2007 stor ros og skaffede Viggo Mortensen en Oscar-nominering. Nu ser det ud til, at en opfølger er på vej til historien om det et brutale russiske gangstermiljø i London, som lægen Anna (Naomi Watts) ufrivilligt blandes ind i, da hun forsøger at finde familien til et forældreløst barn.

Det er manuskriptforfatteren bag originalen, Steven Knight, som kommer til at skrive fortsættelsen, og han har netop over for mediet Collider drøftet projektet. Knight er også kendt som skaberen af serien ’Peaky Blinders’ og instruktør af Tom Hardy-one location-filmen ’Locke’ fra 2013, og han fortalte i vage vendinger, at idéen til en opfølger længe har været der, og at den er »tæt på at begynde produktion«.

Knight afslørede også, at David Cronenberg ikke kommer til at sætte sig i instruktørstolen igen. En anden instruktør er tilknyttet projektet, men hvem ved vi endnu ikke. Heller ikke Viggo Mortensen bliver en del af opfølgeren, men der arbejdes efter sigende på at finde en skuespiller af samme kaliber til at besætte hovedrollen.

Det er også sparsomt med detaljer om handlingen i opfølgeren, som kan blive en del af den strøm af sequels og prequels, der i disse år flyder fra Hollywood. Knight lod dog forstå, at den formentlig kommer til at afvige en del fra sin forgænger, og at Rusland og nutidens politiske klima kommer til at spille en rolle.

Læs også: Luca Guadagnino røber ideer til ‘Call Me By Your Name’-opfølger – inklusive startscene og location

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af