Luca Guadagnino røber ideer til ‘Call Me By Your Name-opfølger – inklusive startscene og location

Luca Guadagnino røber ideer til ‘Call Me By Your Name-opfølger – inklusive startscene og location
Timothée Chalamet og Armie Hammer i 'Call Me By Your Name'

‘Call Me By Your Name’ er ikke just den type film, man ville forvente en sequel af, men ikke desto mindre står det klart, at instruktør Luca Guadagnino brygger på en opfølger til sin mesterlige homoromance, og at alle skuespillerne er mere end klar på at finde ud af, hvad der skete med Elio og Oliver efter den sørgmodige – og utroligt smukke – afslutning på filmen, hvor Oliver afslører, at han skal giftes, og Elio kigger tænksomt og grådkvalt ind i pejsen.

Og nu røber den italienske filmskaber nogle af overvejelserne omkring den kommende film over for det italienske medie Bad Taste (via The Playlist).

»Jeg spørger mig selv, om vi i det nye kapitel af Elio, Oliver og Perlman-familiens liv skal lade dem komme forbi Crema (hvor den første film udspillede sig, red.) eller ej… men jeg tror det ikke«, siger Guadagnino.

»Lad os give et lille scoop: Sequelen (men jeg kan ikke lide at kalde det en sequel, deres historie er en ‘cyklus’) finder sted i Paris. Og den begynder med Elio, der græder. Med det her lys, der skinner ind i hans øjne… og vi tænker: Er vi stadig, hvor vi efterlod ham foran pejsen? Nej: Han græder, fordi han ser slutningen på en af de bedste film fra 80’erne, Paul Vecchialis mesterværk ‘Once More / Encore’). Helt konsistent med karakteren: Elio elsker Paul Vecchialis film… det er melankolsk for ham«.

Bogforlægget til ‘Call Me By Your Name’ fulgte faktisk op på Elio og Oliver op i de følgende år efter deres hede sommer, men noget tyder altså på, at Guadagninos opfølger drejer i en anden retning. Og så skal det understreges, at filmen endnu ikke har fået grønt lys, for også bogens forfatter André Aciman og manusforfatter James Ivory skal være med på projektet.

Læs også: Den smukkeste slutning på en film meget, meget længe

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af