Anders Matthesen er forrygende som indsat korleder i de første klip fra komediedramaet ‘De frivillige’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2018 stod for alvor i Anders Matthesens tegn med udsolgte stadionshows over hele landet og den overvældende biografsucces ‘Ternet Ninja’, der er godt på vej til at blive den bedst sælgende danske film nogensinde med godt over 700.000 solgte billetter i skrivende stund.

Men hvis der er noget, der har manglet for Matthesen, er det filmroller. Komikeren, instruktøren, forfatteren og skuespilleren har længe givet udtryk for et ønske om at spille nogle slagkraftige roller på film – og det ser ud til at blive opfyldt i Frederikke Aspöcks ventede komediedrama ‘De frivillige’.

Her spiller Matthesen indsatte Niels, som leder fængslets herrekor med hård hånd, indtil den nye indsatte, kendis-forretningsmanden Markus Føhns (Jacob Lohmann), udfordrer Niels’ plads i toppen af hierarkiet. Og det ligner en forrygende morsom magtkamp mellem to af landets mest undervurderede skuespillere.

‘De frivillige’ er Matthesens kun fjerde filmrolle i en live action-film, og hans første i seks år siden ‘Det grå guld’. Filmen markerer desuden Jacob Lohmanns første (og fuldt fortjente) hovedrolle. Lohmann beviste sidste år sit komiske talent i ‘Den tid på året’, som resulterede i skuespillerens første Bodil-nominering, og ‘De frivillige’ ligner den perfekte fortsættelse.

Duoen får desuden selskab af blandt andre Søren Malling og Signe Egholm Olsen samt de komiske stortalenter Jesper Groth og Christoffer Læssø.

‘De frivillige’ har dansk biografpremiere den 13. juni.

Læs også: 15 danske film, vi slet ikke kan vente med at se i 2019

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af