Armie Hammer ser scener fra ‘Call Me by Your Name’ – og charmer os totalt i gulvet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er nu næsten præcis et år siden, vi alle blev rørt til tårer af Luca Guadagninos film ’Call Me by Your Name’ om den skjulte sommerforelskelse mellem teenageren Elio (Timothée Chalamet) og den syv år ældre akademikerstjerne Oliver (Armie Hammer).

Skulle man i de kolde vintermåneder savne et strejf af varme, er der nu lejlighed til at genbesøge de smukke og sanselige billeder – og det i charmerende og overraskende sjovt selskab.

I en ny video fra British GQ gennemgår Armie Hammer således scener fra filmen, og deler detaljer om, hvordan optagelserne foregik.

Han afslører blandt andet, hvordan Elio og Olivers vandretur i virkeligheden gik gennem et tornet krat, at det faktisk var rigtig koldt under optagelserne det meste af tiden – og at instruktøren på et tidspunkt bad Hammer tage en cocksock på, fordi han stod og blottede sig for en hel piazza fra et hotelvindue.

På trods af de ikke så romantiske detaljer, er det stadig en fornøjelse at vende tilbage til de stemningsfyldte scener, som Hammer tydeligvis også nyder at tale om.

Læs også: Armie Hammer og Dev Patel kæmper for overlevelse midt i terrorangreb – se traileren til ‘Hotel Mumbai’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af