Bill Haders lejemorderkomedie ‘Barry’ får premieredato i første trailer til sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bill Haders lejemorderserie ‘Barry’, som han selv skriver og spiller hovedrollen i, kårede vi som en af de bedste serier sidste år. Og nu er der ikke længe til et gensyn med den titulære lejemorder og amatørteaterskuespiller.

Med tre Emmy-statuetter i ryggen, blandt andet for Bill Hader og medskuespilleren Henry Winklers præstationer, vender ‘Barry’ stærkt tilbage på amerikansk HBO den 31. marts, hvilket bør betyde, at den bliver tilgængelig på HBO Nordic dagen efter.

Traileren afslører, at Gene (Winkler) stadig tror, hans kæreste er i live, mens Barry dækker over sin skyldfølelse ved at begynde at arbejde i en butik, der sælger sportstøj. Og så fortsætter han selvfølgelig med at dyrke sin skuespilpassion på de skråbrædder sammen med Sally (Sarah Goldberg) i Genes skuespillerkursus.

Desuden er det værd at bemærke, at fanfavoritten NoHo Hank (Anthony Carrigan) stadig er i live, efter den blodige afslutning på sæson 1.

Læs anmeldelse: Bill Hader er lejemorder og absurd sjov på samme tid i ny HBO-serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af