Bradley Cooper åbner op omkring sin Oscar-nedtur: »Jeg var flov«

Bradley Cooper åbner op omkring sin Oscar-nedtur: »Jeg var flov«
Foto: Carlos Alvarez/Getty Images

Bradley Cooper debuterede som instruktør i efteråret med det romantiske musikdrama ‘A Star Is Born’, hvor han også indtog hovedrollen over for Lady Gaga.

Da filmen rørte biografgængere verden over til tårer, lå det i kortene, at den ville stå i forreste række, når der skulle uddeles Oscar-nomineringer i slutningen af januar. Dramaet endte da også med otte flotte nomineringer – blandt andet for bedste film. Så meget desto mere overraskende var det, at Cooper blev helt forbigået som instruktør og måtte ‘nøjes’ med en nominering for bedste mandlige hovedrolle.

Nu snakker Cooper ud om forbigåelsen i et interview med Oprah Winfrey, og han lægger ikke skjul på sin skuffelse.

»Jeg var sådan ‘Åh, wow’. Og det første, jeg følte, var faktisk flovhed. Tænk over det. Jeg følte mig flov over, at jeg ikke havde gjort min del«, fortæller han til Winfrey om sin første reaktion på Oscarnomineringerne.

Efter chokket havde lagt sig for Cooper, blev han dog klar over, at nomineringerne ikke bør ses som et pejlemærke for ens evner.

»Selv hvis jeg fik nomineringen, burde det ikke give mig en følelse af, om jeg havde gjort mit arbejde eller ej. Tricket er at lave noget, du tror på. Det eneste, jeg forsøgte, var at ramme noget så autentisk som muligt – at fortælle en menneskelig historie om personer, der kæmper for familielivet, barndomstraumer, afhængighed på en ægte måde, kærlighed i dette liv og at finde sin stemme«.

Oscaruddelingen 2019 finder sted søndag den 24. februar.

Læs også: Denne Oscar-årgang er et freak year – men to favoritter åbenbarer sig

Læs også: Årets Oscar-felt er det værste i nyere tid – objektivt set

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af