Copenhagen Architecture Festivalbyder på alt fra Iñárritu til filmisk Berlin-symfoni – se festivalens trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) har siden 2014 sat sig for at undersøge, hvordan arkitekturen påvirker menneskets liv, og hvordan menneskets liv præger arkitekturen – og som altid på festivalen sker det ikke mindst gennem filmkunsten.

I dag er festivalen vokset til at være Skandinaviens største årlige begivenhed dedikeret til arkitektur samt verdens største arkitekturfilmfestival, og nu er traileren til forårets festligheder offentliggjort sammen med temaet ‘Skiftende Idealer’.

I traileren bliver syrede, klaustrofobi-indgydende kapselhoteller i Japan sat over for øde øer og en bydel i Lagos, hvis byggestil hovedsageligt er præget af hytter på pæle over Lagos-lagunen – alt sammen potentielle, fremtidige hjem.

På årets CAFx bliver Alejandro González Iñárritus debutfilm ‘Amores Perros’ vist på Louisiana, og hele festivalen sluttes af med et brag, når ‘Berlin: Symphony of a Metropolis’ akkompagneres live af Bjørn Svin til en elektronisk stumfilmkoncert i Cinemateket.

Festivalens fulde program bliver offentliggjort den 14. marts klokken 17-21 til releaseparty på Dansk Arkitekturcenter.

Festivalen kan opleves fra 4.-14. april i både København, Aarhus og Odense.

Læs også: Berlin Film Festival: Lone Scherfig hylder håbet med sin nye film – og det er ikke så tosset lige nu

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af