Danmark rammes af terrorangreb i én af årets mest imødesete danske film – se den nye trailer til ‘Danmarks sønner’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et alvorligt terrorangreb har ramt Danmark og sendt rystelser gennem landet. Et år senere er det politiske landskab polariseret, og flere og flere lader sig lokke af radikale kræfter.

Det er rammen i ’Danmarks sønner’, som er én af de danske film, vi ser mest frem til i år, og spillefilmdebuten fra det lovende talent Ulaa Salim, der er uddannet på Den Danske Filmskole.

Filmen, der netop har fået en ny trailer, følger den nationalistiske politiker Martin Nordahl, som styrer mod en sikker sejr ved et kommende folketingsvalg, der kan give ham statsministerposten. Et helt andet sted i Danmark styrer den unge Zakaria mod radikalisering og møder på sin vej Ali, der bærer på en livsfarlig hemmelighed.

»Med København som arena udspilles en gladiatorkamp på liv og død«, lyder det i den officielle beskrivelse af filmen, som tager højaktuelle emner op som nationalisme, radikalisering og terror og sporer sig ind på de politiske og menneskelige konsekvenser af et Danmark splittet af frygt.

Rasmus Bjerg indtager rollen som Martin Nordahl, den unge debutant Mohammed Ismail Mohammed spiller Zakaria, og musiker og skuespiller Zaki Youssef er Ali.

‘Danmarks sønner’ har premiere 11. april.

Læs også: Woody Harrelson og Kevin Costner jagter Bonnie og Clyde i Netflix-filmen ‘The Highwaymen’ – se traileren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af