‘Game of Thrones’-skaberes nye HBO-serie bliver en realitet på trods af hård kritik

‘Game of Thrones’-skaberes nye HBO-serie bliver en realitet på trods af hård kritik
David Benioff og D.B. Weiss ved Emmy-uddelingen i 2016. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Da HBO tilbage i juli 2017 annoncerede, at ‘Game of Thrones’-skaberne David Benioff og D.B. Weiss skulle stå bag den kommende serie ‘Confederate’, der skal skildre et alternativt USA, hvori slaveri stadig er lovligt, mødte det stor kritik på de sociale medier.

Kritikken gik blandt andet på, at det var uforsvarligt og misforstået at lave en serie om en fantasiverden, hvor de sorte stadig var undertrykt, når mange afroamerikanere faktisk stadig er undertrykt, blot på en anden måde, i virkelighedens verden.

Det er ikke meget, vi har hørt fra projektet siden 2017, og de fleste havde regnet med, at serien på grund af den hårde kritik var blevet afblæst.

Men nu fortæller HBO-direktør Casey Bloys, at serien bliver en realitet – det kontrafaktiske drama er blot sat på pause, hvilket skyldes, at de travle herrer Benioff og Weiss har flere større projekter i luften i øjeblikket.

»Dan og David er ved at færdiggøre den sidste sæson af ‘Game of Thrones’, og derefter skal de arbejde med ‘Star Wars’-universet«, siger Bloys i et interview med TVLine. »Når de er færdige med det, går jeg ud fra, at de vil komme tilbage til os«.

Læs også: HBO svarer igen på kampagne mod ‘Game of Thrones’-skaberes næste serie

Læs også: HBO-boss om udskældt serie fra ‘Game of Thrones’-bagmænd: »Vi fuckede op«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af