HBO deler ny trailer med klip fra de vigtigste premierer i 2019 – bl.a. ’Game of Thrones’ og ’Big Little Lies’

HBO deler ny trailer med klip fra de vigtigste premierer i 2019 – bl.a. ’Game of Thrones’ og ’Big Little Lies’
Jon Snow (Kit Harington) og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

HBO Nordic varmer op til et begivenhedsrigt år på seriefronten. Streamingtjenesten har netop delt en trailer, som giver en forsmag på nogle af de vigtigste premierer i 2019 – og som så småt spreder de første smittende symptomer af serie-feber blandt seerne.

Traileren indebærer smugkig fra blandt andet den ottende og sidste sæson af ’Game of Thrones’, den syvende og sidste ditto af ’Veep’, tredje sæson af ’The Deuce’ samt sæson to af både ’Big Little Lies’, ’Barry’ og ’Succession’.

Foruden de gamle kendinge giver traileren også en forsmag på nye titler som ’Watchmen’, ’Euphoria’, ’His Dark Materials’, ’Chernobyl’, ’Righteous Gemstones’, ’Gentleman Jack’ og remaket af ’Deadwood’ som film.

Se traileren herunder.

Læs også: Se de første billeder fra finalesæsonen af ’Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af