Se de første billeder fra finalesæsonen af ’Game of Thrones’

Se de første billeder fra finalesæsonen af ’Game of Thrones’
Jon Snow (Kit Harington) og Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). (Foto: HBO)

Premieren på den ottende og sidste sæson af ’Game of Thrones’ nærmer sig efterhånden med hastige skridt. Vi har allerede fået et par teasere for finaleslaget af HBO-successen i form af et klip fra sæsonen samt en promovideo, og nu kan vi føje yderligere 14 nye billeder til forventningsarkivet.

De nye billeder, som alle er delt af HBO, består af dramatiske closeups af seriens hovedkarakterer. Der er dømt eftertænksomme miner og seriøse blikke over hele linjen hos Jon, Daenerys, Sansa og resten af slænget.

’Game of Thrones’ sæson otte får premiere den 14. april på den anden side af Atlanten; den 15. april i Danmark.

Læs også: Den kommende ‘Game of Thrones’ prequel starter optagelserne lige om lidt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af