I ‘Yesterday’ har alle (på nær én) glemt, hvem The Beatles er – se traileren til musikfilmen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vælter frem med musikfilm i øjeblikket. ‘Bohemian Rhapsody’, der fik dansk premiere i efteråret, er en biografisk skildring af bandet Queen og særligt forsangeren Freddie Mercury, og til juni begynder produktionen af den kommende biopic om David Bowie.

Med ‘Yesterday’ er det nu The Beatles’ tur, og musik- og komediefilmen, der instrueres af Danny Boyle (‘Trainspotting’, ‘Slumdog Millionaire’), har netop frigivet en trailer. Filmen skiller sig forfriskende ud fra ovenstående titler ved at være ren fiktion med The Beatles-sange frem for en biografisk skildring.

Himesh Patel (‘EastEnders’) spiller den håbefulde musiker Jack, der efter en busulykke vågner op til lidt af et skrækscenarie: Alle andre end ham har fuldstændig glemt alt om The Beatles’ musik og eksistens. Jack formår dog – ikke uden en god portion dårlig samvittighed – at udnytte situationen ved selv at begynde at spille The Beatles’ musik, hvilket får hans musikkarriere til at skyde frem i raketfart.

‘Saturday Night Live’s Kate McKinnon spiller over for Patel som Jacks barndomsveninde, og derudover byder traileren på velkendte ansigter som Ed Sheeran (der foreslår Jack at ændre ‘Hey Jude’ til ‘Hey Dude’) og James Corden, der begge spiller sig selv.

‘Yesterday’ får dansk premiere 27. juni.

Læs også: David Bowies søn kritiserer kommende film om sin far: »Det bliver uden Bowies musik og familiens godkendelse«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af