Melissa McCarthy og Brian Tyree Henry så forrygende ud i fuld mundering (inklusive kaniner) under Oscar-showet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vakte nogle af Oscar-nattens største latterbrøl, da skuespillerne Melissa McCarthy og Brian Tyree Henry trådte ind på Dolby Theatres scene for at præsentere årets nominerede i kostume-kategorien.

Meget passende havde de nemlig valgt at iklæde sig de helt store skrud af overdådige kjoler og ekstravagante hatte med reference til det originale kostumedrama ‘The Favourite’, der var nomineret i en række kategorier. Med en kanin-tøjbamse på hånden (dronningen i ‘The Favourite’ holder sig en hel flok af de langørede dyr) var det derfor også med en del besvær, at McCarthy til sidst fik åbnet vinderkonvolutten og afsløret, at ‘Black Panther’ var vinderen af årets kostume-pris.

Melissa McCarthy var selv nomineret til en kvindelig hovedrolle i ‘Can You Ever Forgive Me?’, hvor hun dog ikke vandt. Brian Tyree har en rolle i ‘If Beale Street Could Talk’ og lægger stemme til en rolle i ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, der vandt for bedste animationsfilm.

Læs også: Oscar-showet overrasker i de helt store kategorier – se vinderlisten

Læs også: De største højdepunkter under nattens Oscar-show – fra menstruationsligestilling til Lady Gaga og Bradley Coopers ‘get a room’-øjeblik

Læs også: Så er det bekræftet – Oscar-showet er i sit livs krise (ANMELDELSE)

Læs også: Med sejren til ‘Green Book’ lander Oscar på den forkerte side af historien (KOMMENTAR)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af