Nicolas Winding Refns nye serie ’Too Old To Die Young’ er et kæmpeprojekt – 90 minutter lange afsnit

Nicolas Winding Refns nye serie ’Too Old To Die Young’ er et kæmpeprojekt – 90 minutter lange afsnit
John Hawkes i Nicolas Winding Refns 'Too Old To Die Young'.

Nicolas Winding Refn har efterhånden været et godt stykke tid undervejs med sin imødesete Amazon-serie ’Too Old To Die Young’. Sidste år måtte vi vente forgæves på projektet, som gerne endelig skulle få premiere i løbet af i år – og med et nyt interview med Refns samarbejdspartner og filmkomponist Cliff Martinez bliver det en hel del lettere at forstå, hvorfor projektet har trukket et par tænder ud i længden.

Refns kommende serie kommer til at bestå af hele 10 afsnit på omkring 90 minutter stykket, lød det fra Martinez under et interview med ScreenDaily ved Rotterdam Film Festival.

»For mig var den største omstilling selve udholdenheden i at lave, hvad jeg anskuer som en ti timer lang film – eller en 16 timer lang film i tilfældet med ’Too Old To Die Young’«, forklarede han til spørgsmålet om, hvordan det havde været at lave en lang serie frem for en film. »Det er ti afsnit, der varer omkring 90 minutter hver. Jeg advarede Nic Winding Refn om, at han nok burde drikke en masse kaffe og få en masse søvn, når han kan«.

’Too Old To Die Young’ har Miles Teller (‘Whiplash’) i hovedrollen som politibetjenten Martin, der efter sin partners død kommer på afveje i Los Angeles’ kriminelle underverden blandt mafiabosser og kartelmordere.

Teller får på rollelisten selskab af blandt andre John Hawkes (billedet), Jena Malone, Billy Baldwin, Callie Hernandez og August Aguilera.

’Too Old To Die Young’ ventes som sagt at få premiere på Amazon I løbet af året – en præcis dato er endnu ikke annonceret.

Læs også: De 20 mest ventede serier i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af